Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Volg ons via Twitter
nieuws - achtergrond 3

Nieuws

Proef! viert de zomer!
Ook deze zomer is Proef! een favoriete pleisterplaats bij ieder bezoek aan de Zilverstad. In ons Schoonhoven Info Café vind je actuele folders over al het leuks van Schoonhoven.
!
Huur nu de nieuwe Proef! ijsfiets
De Proef! ijsfiets is helemaal vernieuwd in helahola-zomerstijl. Huur nu onze hippe ijsfiets, al vanaf € 125,00 – meer info
!
Proef! bij de Springerparkconcerten
Vanaf het allereerste concert was Proef! erbij: de populaire Springerparkconcerten in het stadspark van Schoonhoven. Op zondag 2 juni, 7 juli en 4 augustus is het weer zover! – meer info
!
Nieuw: Argentum
Vanaf nu bij Proef!: Argentum, Schoonhovens eigen bier. In leuke cadeauverpakkingen! Voor stoere mannen en vrouwen, en lieve jongens en meisjes!
!
Er is weer ijs!
Vanaf 19 maart tot eind september geniet je bij Proef! weer van het lekkerste ijsje van de Krimpenerwaard. Met ieder seizoen nieuwe smaken, zoals in maart Pompoen en Lente. Kom je ook proeven?
!
Proef! heeft Lentekriebels!
We hebben nogal last van Lentekriebels. Op zaterdag 30 en zondag 31 maart vieren we daarom met onze collega-ondernemers in de binnenstad een voorjaarsfeestje. Met fleurige aanbiedingen en acties in de 150 winkels!
!
Proef! wordt 9!
In mei wordt Proef! alweer 9! Met nieuwe interieuritems, nieuwe producten in de proeverij en de winkel en leuke activiteiten frissen we de winkel een beetje op. Kom je binnenkort ook kijken?
!
Winkelzondagen
Vanaf 2019 zijn ca. 40 winkels iedere laatste zondag van de maand open tussen 13 en 17u. Je bent dan natuurlijk ook van harte welkom bij Proef!
!

Proef!: ook voor leuke cadeautjes!
Wist je dat Proef! ook leuke cadeautjes heeft? Kom eens kijken in onze winkel!
!
Winter Zilverstad
Tussen 8 en 31 december is het Winter Zilverstad, met 30 winterse evenementen. Meer info: winterzilverstad.nl
!
Sint! in Schoonhoven
Tussen 17 november is Sint! in Schoonhoven. Met ruim 20 kids-evenementen. Wist je dat de Pieten zich ook regelmatig bij Proef! laten zien? Kijk voor alle info op sintinschoonhoven.nl
!
Oktober Wandelmaand
Kom deze maand naar Schoonhoven voor een heerlijke wandeling in oktober. Tijdens Oktober Wandelmaand zijn er vele leuke activiteiten. Info vind je in ons Info Café!
!
Heerlijk herfst!
Het is weer heerlijk herfst bij Proef! Met volop bonbons, verse high tea en leuke cadeautjes. Of kom op de koffie en geniet van een lekkere lunch. Welkom bij Proef!
!
Einde ijsseizoen
In het slotweekend van het Nazomerfestival geniet je voor het laatst van het lekkerste ijsje van de regio. Tijdens Bartholomeusdag op 29 september heeft Proef! voor het laatst dit jaar ijs.
!
Zonnige zomer!
De zomer is begonnen. Natuurlijk kun je volop  terecht bij Proef! Voor een ijsje, zomerse high tea, lekker lunchen of gewoon ‘een bakkie’. In ons Info Café vind je bovendien volop bezoekersinfo voor een dagje Schoonhoven!
!
De Springerparkconcerten beginnen!
Op de eerste zondag van juni, juli en augustus tussen 15 en 17u  zijn er gratis concerten in het lommerrijke stadspark van Schoonhoven. Op 3 juni, 1 juli en 5 augustus is het weer zover. Proef! is erbij en zorgt voor een koel ijsje!

Proef-online © 2010 - 2019 - ontwerp door Yoerik de Vries - development door deSplenter.nl