Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Volg ons via Twitter
nieuws - achtergrond 3

Nieuws

Warme winter bij Proef!
Tot het voorjaar van 2018 is het warme winter bij Proef! Met een speciale seizoenskaart, lekker kerstbonbons, leuke evenementen en de lekkerste cadeautjes is een bezoekje meer dan de moeite waard. Graag tot snel!
!
Een glansrijk 2018!
Het team van Proef! wenst je een geweldig nieuwjaar! Ook in het nieuwe jaar zijn we tussen dinsdag en zondag dagelijks geopend!
!
Winter Zilverstad in Schoonhoven
Tussen 9 en 31 december is het weer Winter Zilverstad in Schoonhoven. Met ruim 30 hartverwarmende evenementen. Zien we u ook binnenkort? We verheugen ons op uw komst!
> meer info
!
Nieuwe menukaart!
Vanaf 1 december 2017 heeft Proef! een nieuwe kaart! Kom proeven en genieten in onze proeverij.
!
Festival Sint! in Schoonhoven t/m 5 december
Van 18 november t/m 5 december zijn er in het festival Sint! in Schoonhoven ruim 25 evenementen op allerlei plekken in de Zilverstad. Alle info in de programmaflyer in ons Info Café.
> meer info
!
18 november: Hij komt!
Op 18 november komt Sint! aan in Schoonhoven. Vanaf 11.00 u begint de intocht, tot 16.00 u is er van alles te doen in de binnenstad. Proef! is natuurlijk open!
!
8 oktober: Culturele Zondag!

Op zondag 8 oktober is het weer culturele zondag in Schoonhoven. Tussen 13 en 17u vind je op 40 plekken in de binnenstad kunst, cultuur, zilver en muziek. Proef! is die middag geopend!
!
Nazomerfestival tot 1 oktober

Tussen 25 augustus en 1 oktober staat Schoonhoven bol van de (ruim 50!) evenementen. Een bezoek aan de stad is ook deze nazomer extra de moeite waard!
> meer info
!
2e Pinksterdag: 33e Nationale Zilverdag

Op maandag 5 juni (2e Pinksterdag) verandert Schoonhoven in één grote edelsmederij tijdens de 33e Nationale Zilverdag. U bent die dag welkom in Schoonhoven, en ook bij Proef!
!
4 juni eerste Springerparkconcert

De serie Springerparkconcerten start op zondag 4 juni. Tussen 15u en 17u is het weer gezellig in Schoonhovens eigen stadspark. Proef! zorgt voor een verkoelend ijsje!
!
Proef! op Hemelvaartsdag open

Op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) is Proef! geopend, net als alle musea en een aantal edelsmeden. U bent ook die dag van harte welkom in de Zilverstad!
!
9 april Culturele Zondag

Op zondag 9 april is het weer culturele zondag, met muziek, kunst en zilver op bijna 50 plekken in de Zilverstad. Proef! is die zondag open tussen 13 en 17 u.
!
Er is weer ijs!

Vanaf 10 maart hebben we weer ijs! Dat is boffen: nog de hele zomer van 2017 geniet je bij Proef! van het lekkerste ijsje van de Krimpenerwaard!
!
Welkom in 2017!

Het team van Proef! wenst u een gezond en glansrijk 2017! Vanaf dinsdag 3 januari bent u weer als vanouds welkom in onze proeverij!
!
Proef! de Kerst

Het nieuwe kerstevent van Schoonhoven, op vrijdag 16 december voor de deur bij Proef! Met winterse proeverij, photoshoot, kerstboomontsteking en kersttrein!
!
Expositie Maaike Vermeulen

Tot 7 januari 2017 exposeert de Bergambachtse kunstenares Maaike Vermeulen bij Proef! winterse, en soms bijzonder smakelijke kunst.
!
Warme Winter!

Nog nooit was de winter zo hartverwarmend. Tijdens Winter Zilverstad kun je volop bij Proef! terecht!
 • Prijzen Bonbons

  - Pour Vous: € 2,25
  - 250 gram: € 7,50
  - 375 gram: € 10,95
  - 500 gram: € 13,95

  Ook in de zomer volop bonbons!
 • High Tea Cadeau

  Een High Tea is ook heel leuk om cadeau te doen! Met een feestelijk verpakte Proef!bon is het persoonlijk en eenvoudig geregeld.
 • Warme Winter!

  - Proef!bon
  - Bonbons
  - Winterthee
  - High Tea
  - Chocolade
  - Cadeautjes
  Meer in onze winkel!
Proef-online © 2010 - 2018 - ontwerp door Yoerik de Vries - development door deSplenter.nl