Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Volg ons via Twitter
nieuws - achtergrond 3

Nieuws

In maart weer ijs!
Onze Italiaanse meester-ijsbereiders hebben deze winter weer volop inspiratie opgedaan om je ook deze zomer weer het lekkerste ijsje van de Krimpenerwaard te serveren. Vanaf medio maart weer verkrijgbaar bij Proef! (hou voor de exacte data Facebook in de gaten).
!
Proef! wordt 9!
In mei wordt Proef! alweer 9! Met nieuwe interieuritems, nieuwe producten in de proeverij en de winkel en leuke activiteiten frissen we de winkel een beetje op. Kom je binnenkort ook kijken?
!
Winkelzondagen
Vanaf 2019 zijn ca. 40 winkels iedere laatste zondag van de maand open tussen 13 en 17u. Je bent dan natuurlijk ook van harte welkom bij Proef!
!

Proef!: ook voor leuke cadeautjes!
Wist je dat Proef! ook leuke cadeautjes heeft? Kom eens kijken in onze winkel!
!
Winter Zilverstad
Tussen 8 en 31 december is het Winter Zilverstad, met 30 winterse evenementen. Meer info: winterzilverstad.nl
!
Sint! in Schoonhoven
Tussen 17 november is Sint! in Schoonhoven. Met ruim 20 kids-evenementen. Wist je dat de Pieten zich ook regelmatig bij Proef! laten zien? Kijk voor alle info op sintinschoonhoven.nl
!
Oktober Wandelmaand
Kom deze maand naar Schoonhoven voor een heerlijke wandeling in oktober. Tijdens Oktober Wandelmaand zijn er vele leuke activiteiten. Info vind je in ons Info Café!
!
Heerlijk herfst!
Het is weer heerlijk herfst bij Proef! Met volop bonbons, verse high tea en leuke cadeautjes. Of kom op de koffie en geniet van een lekkere lunch. Welkom bij Proef!
!
Einde ijsseizoen
In het slotweekend van het Nazomerfestival geniet je voor het laatst van het lekkerste ijsje van de regio. Tijdens Bartholomeusdag op 29 september heeft Proef! voor het laatst dit jaar ijs.
!
Zonnige zomer!
De zomer is begonnen. Natuurlijk kun je volop  terecht bij Proef! Voor een ijsje, zomerse high tea, lekker lunchen of gewoon ‘een bakkie’. In ons Info Café vind je bovendien volop bezoekersinfo voor een dagje Schoonhoven!
!
De Springerparkconcerten beginnen!
Op de eerste zondag van juni, juli en augustus tussen 15 en 17u  zijn er gratis concerten in het lommerrijke stadspark van Schoonhoven. Op 3 juni, 1 juli en 5 augustus is het weer zover. Proef! is erbij en zorgt voor een koel ijsje!
!
Er is weer ijs!
Het ijsseizoen 2018 is geopend! Tot eind september kun je weer bij Proef! terecht voor het lekkerste ijsje van de Krimpenerwaard.
!
Lekker lente!
Eindelijk voorjaar: vanaf 10 maart viert Proef! de lente! Met nieuwe producten, leuke evenementen en alle informatie voor het komende toerismeseizoen. Natuurlijk kun je als vanouds bij ons terecht voor koffie, thee, gebak of een lekkere lunch. En natuurlijk onze voortreffelijke high tea, wereldberoemd in de hele Krimpenerwaard!
!
Nieuw: Schoonhoven Cadeaubon
Vanaf begin 2018 te koop bij Proef! en te besteden bij zo’n 70 winkels en horeca-bedrijven in de  Zilverstad: de Schoonhoven Cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Vanaf € 10 verkrijgbaar! 
!
Warme winter bij Proef!
Tot het voorjaar van 2018 is het warme winter bij Proef! Met een speciale seizoenskaart, lekker kerstbonbons, leuke evenementen en de lekkerste cadeautjes is een bezoekje meer dan de moeite waard. Graag tot snel!
!
Een glansrijk 2018!
Het team van Proef! wenst je een geweldig nieuwjaar! Ook in het nieuwe jaar zijn we tussen dinsdag en zondag dagelijks geopend!
!
Winter Zilverstad in Schoonhoven
Tussen 9 en 31 december is het weer Winter Zilverstad in Schoonhoven. Met ruim 30 hartverwarmende evenementen. Zien we u ook binnenkort? We verheugen ons op uw komst!
> meer info
!
Nieuwe menukaart!
Vanaf 1 december 2017 heeft Proef! een nieuwe kaart! Kom proeven en genieten in onze proeverij.
!
Festival Sint! in Schoonhoven t/m 5 december
Van 18 november t/m 5 december zijn er in het festival Sint! in Schoonhoven ruim 25 evenementen op allerlei plekken in de Zilverstad. Alle info in de programmaflyer in ons Info Café.
> meer info
!
18 november: Hij komt!
Op 18 november komt Sint! aan in Schoonhoven. Vanaf 11.00 u begint de intocht, tot 16.00 u is er van alles te doen in de binnenstad. Proef! is natuurlijk open!
!
8 oktober: Culturele Zondag!

Op zondag 8 oktober is het weer culturele zondag in Schoonhoven. Tussen 13 en 17u vind je op 40 plekken in de binnenstad kunst, cultuur, zilver en muziek. Proef! is die middag geopend!
!
Nazomerfestival tot 1 oktober

Tussen 25 augustus en 1 oktober staat Schoonhoven bol van de (ruim 50!) evenementen. Een bezoek aan de stad is ook deze nazomer extra de moeite waard!
> meer info
!
2e Pinksterdag: 33e Nationale Zilverdag

Op maandag 5 juni (2e Pinksterdag) verandert Schoonhoven in één grote edelsmederij tijdens de 33e Nationale Zilverdag. U bent die dag welkom in Schoonhoven, en ook bij Proef!
!
4 juni eerste Springerparkconcert

De serie Springerparkconcerten start op zondag 4 juni. Tussen 15u en 17u is het weer gezellig in Schoonhovens eigen stadspark. Proef! zorgt voor een verkoelend ijsje!
!
Proef! op Hemelvaartsdag open

Op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) is Proef! geopend, net als alle musea en een aantal edelsmeden. U bent ook die dag van harte welkom in de Zilverstad!
!
9 april Culturele Zondag

Op zondag 9 april is het weer culturele zondag, met muziek, kunst en zilver op bijna 50 plekken in de Zilverstad. Proef! is die zondag open tussen 13 en 17 u.
!
Er is weer ijs!

Vanaf 10 maart hebben we weer ijs! Dat is boffen: nog de hele zomer van 2017 geniet je bij Proef! van het lekkerste ijsje van de Krimpenerwaard!
!
Welkom in 2017!

Het team van Proef! wenst u een gezond en glansrijk 2017! Vanaf dinsdag 3 januari bent u weer als vanouds welkom in onze proeverij!
!
Proef! de Kerst

Het nieuwe kerstevent van Schoonhoven, op vrijdag 16 december voor de deur bij Proef! Met winterse proeverij, photoshoot, kerstboomontsteking en kersttrein!
!
Expositie Maaike Vermeulen

Tot 7 januari 2017 exposeert de Bergambachtse kunstenares Maaike Vermeulen bij Proef! winterse, en soms bijzonder smakelijke kunst.
!
Warme Winter!

Nog nooit was de winter zo hartverwarmend. Tijdens Winter Zilverstad kun je volop bij Proef! terecht!
 • Prijzen Bonbons

  - Pour Vous: € 2,25
  - 250 gram: € 7,50
  - 375 gram: € 10,95
  - 500 gram: € 13,95

  Ook in de zomer volop bonbons!
 • High Tea Cadeau

  Een High Tea is ook heel leuk om cadeau te doen! Met een feestelijk verpakte Proef!bon is het persoonlijk en eenvoudig geregeld.
 • Voorjaar!

  - Koffie en gebak
  - Lekker Lunchen
  - High Tea
  - Lente Thee
  - Bonbons
  - Proef!bon
  Meer in onze winkel!
Proef-online © 2010 - 2019 - ontwerp door Yoerik de Vries - development door deSplenter.nl